Sports Boxershorts


Sport Boxershorts!

Når man træner, er det utroligt vigtig at holde koncentrationen. Alle forstyrrelser og ubehageligheder giver hurtigt en dårlig træning, og hvis ikke man kan løse dem i tide, bliver træningen, marathon’et eller vandreturen hurtigt til en pinsom tur. Her kan dårlige underbukser ofte vise, hvor trælse de virkelig kan være, når man mindst har brug for det. Dårlig pasform, trække op bag til, løs ellestik, for korte ben osv. kender vi alle til at have prøvet.

Jeg plejede selv at have samme problem, da jeg går meget op i træning og velvære, men Freegun’s sport boxershorts har bare ikke nogen af de normale problemer, som de gængse underbukser døjer med. Benene er tilstrækkelige lange, stoffet (microfiber) er behageligt og elastisk, samt pasform sidder perfekt til kroppen. Man lægger ikke mærke til at have dem på, hverken gennem træning eller andet, og er derfor også super fine som hverdags undertøj, hvilket jeg ofte bruger dem til. Kvalitetsmæssigt er vores sportsundertøj helt sikkert nogle af de bedste boxere vi har!

Hvorfor kvalitets Boksershorts?

Det er ikke svært at finde store mængder billigt undertøj derude, så hvis man kan få et par til 40kr, hvorfor skulle man dog give 100,-? Man hør ofte dette spørgsmål om de fleste produkter, hvor dyre og billige alternativer eksisterer. Jeg vil dog mene at det egentlige spørgsmål bør være: Hvad får jeg ud af mine penge? For det handler jo ikke bare om at finde hvad end der lige kan klare jobbet, men i stedet hvad der kan klare jobbet godt. Hvad der kan tilfredsstille dig, dine behov og give dig en bedre dag en før.

Derfor fortrækker jeg at tænke over kvaliteten på mine produkter, hvad end det gælder underbukser, mad, teknologi eller andet. For mange af de hverdags problemer, vi ofte bliver vandt til, kan løses ved små ændringer i vores købsvaner, som vi ofte ikke ser før vi lige tænker over det.

Microfiber sports Boxershorts?

Microfiber underbukser er det nye når man taler kvalitet indenfor undertøjsbranchen. Microfiber er en mix af polyester og elastan, som viser sig at være utroligt komfortabelt som tøj. Det er strækkeligt, blødt og svedtransporterende, og derfor en helt del bedre end de konventionelle bomuldsunderbukser, som vi længe har været vant til.

Freegun er dog ikke det eneste mærke, der har opdaget det fantastiske materiale microfiber. Flere mærker såsom JBS, Björn Börg, Under Armor og Calvin Klein er også begyndt med stoffet i stor succes, hvilket kun beviser dets kvalitet. Microfiber sports Boxershorts kan dog ofte være specielt dyre, især fra de ovenstående mærker, og vi står derfor stolt fast med vores lave priser, der gør det nemmere tilgængeligt at fylde hverdagen med ordentligt kvalitets undertøj.

Freegun

Freegun er et stort fransk mærke, udbredt i hele Frankrig med store succes. De er blandt andet kendt for deres suveræne kvalitet, men også deres specielle designs, som de får både fra licenser, men også originale Freegun motiver. De tilbyder derfor masser af undertøj, der er lidt sjovere end det gængse undertøj, man finder på hylderne. Der er blandt andet undertøj med Star Wars, Marvel, Batman og Smileys motiver, som er virkelig fede på en helt unik måde.

Freegun har ikke endnu bredt sig til Skandinavien, og vi har derfor valgt at brede budskabet om disse fantastiske microfiber underbukser her. Jeg har aldrig selv fundet et bedre mærke og ville være overrasket, hvis jeg nogensinde kunne finde noget der stak det. Du kan derfor tage mit ord på, at Freeguns microfiber undertøj er alle pengene værd og en sikker vej for kvalitet i hverdagen.