Microfiber Boxershorts


Microfiber Boksershorts?

Microfiber er en stofblanding af polyester og elastan, som sammen udgør et utroligt tyndt og blødt materiale. Materialet er blandt andet kendt for at være endnu tyndere end silke, som i forvejen er en femtedel af det normale menneske hår. Microfiber er derfor perfekt til blandt andet håndklæder og klude, hvor den bløde effekt er yderst vigtig. Derudover har microfiber også fundet sin plads i tøjbranchen, hvor undertøj i stor grad produceres af microfiber nu.

Microfiber underbukser

På grund af microfiberens bløde natur udgør det derfor nogle fantastiske kvalitetsunderbukser til forskel fra de traditionelle bomuldsunderbukser. Materialet kradser ikke, kryber ikke op i sprækker, holder pasformen og taber vand og sved i hastelig fart.

Microfiber boxershorts kan derfor betegnes som lidt af en kvalitetsvare, men det betyder ikke, at prisen skal være utilnærmelig og urimelig. Vi tror fuldt på at alle bør opleve og have muligheden for denne kvalitet i deres hverdag, og derfor praktisere vi lave priser, der kan gøre dette muligt.

Microfiber boxershorts fordele og ulemper

Microfiber underbuksernes største fordel er, som benævnt tidligere, deres kvalitet. Det er noget af det bedste undertøj man kan finde på markedet og har derfor en helt unik og exceptionel følelse.

Der er dog også nogle små ulemper til produkterne, som bør benævnes. Underbukserne har for eksempel ikke godt af at blive vasket over 30 grader og må ikke komme i tørretumbleren. Dog skal dog siges, at dette kun er i grove træk, og at underbukserne derfor ikke tager skade af at blive vasket på 40 grader eller slippe med i tørretumbleren en gang imellem. Jeg har testet dette på mange af mine microfiber boxershorts over længere tid og har ikke oplevet nogen forskel endnu.

Udover denne ulempe er der selvfølgelig prisen, som gennemsnitligt vil ligge en anelse højere end de gængse boxershorts. Prisforskellen er dog overraskende mindre en man lige skulle forestille sig. Det vigtigste er dog ikke prisfinessen, men at huske, at pengene investeres i underbukser der ikke bare føles bedre og forstyrre mindre, men også nogen der kan holde utallige år længere en bomuld. Man kan derfor sige at pengene er givet godt ud, og at det er hver en øre værd.

Microfiber og Freegun boxershorts

Freegun er et populært fransk mærke, der gennem det seneste årti har bredt sig hurtigt igennem hele Frankrig. De laver tøj, der står for frihed i sind og valg, hvor navnet Freegun er udsprunget fra. Heriblandt laver de derfor nogle fantastiske underbukser af microfiber, som vi opdagede engang i tidlig 2017. Her kan vi stadig alle huske, hvor overraskede vi var over deres markant bedre kvalitet, i forhold til alt vi tidligere havde prøvet.

Udover at lave suveræne underbukser, er der også noget ekstra stil over deres specielle designs og licenserede underbukser. Man kan blandt andet få Star Wars, Batman og Marvel ved siden af alle deres normale og sports kollektioner. Dette giver noget helt specielt til Freegun, som andre undertøjsmærker har svært ved at stå op til. For deres designs er i sandheden fede og giver nogle virkelig specielle underbukser ud over alle forventninger.

Så skal jeg købe Microfiber boxershorts?

Det er altid svært at hoppe ud i noget nyt, og det samme gælder nye produkter. Købet kunne jo skuffe og efterlade en yderst dårlig følelse over ens beslutning. Det modsatte er dog også sandt, for vi kender alle følelsen af at have lavet et yderst godt køb. Så mit bedste råd er at give det en chance. Jeg har aldrig selv fortrudt mit køb, og jeg har aldrig fortrudt at starte firmaet. For jeg tror på, at dette er det virkelige produkt indenfor undertøjsmarkedet, og derfor kan jeg ikke forestille mig nogensinde at skifte det ud.