En god julegave

Når man åbner en blød pakke til jul og finder sig et nyt par underbukser og strømper, ved vi alle hvad man tænker. Endnu et par underbukser til samlingen helt ligesom alle de andre. Forventningerne er nede, for man ved, der ikke er ret meget ved sådan et par skravlede stykker bomuldsunderbukser. 

På den anden side, kan de bløde julegaver også være nogle af de bedste vi får, på sådan en aften. Det eneste der skal til er bare den rette indgangsvinkel og det rette køb. For der er ikke noget bedre end at få hevet forventningerne op, når man åbner et stykke kvalitet, man aldrig havde forventet i en blød pakke. Jeg kan selv huske første gang jeg havde denne oplevelse. Det startede ud i overbevisningen om et par helt normale underbukser, men jeg blev hurtigt forsikret om, at dette var langt fra et par ordinære boxershorts. Jeg var selvfølgelig noget skeptisk, men prøvede dem trodsalt alligevel næste dag. Min milde skuffelse vendte sig dog hurtigt til en utrolig overraskelse, da jeg aldrig havde regnet med en så stor kvalitetsforskel. 

Selv længe efter oplevelsen nu tænker jeg stadig tilbage på tiden, hvor jeg ikke kunne lide ”bløde pakker”. Jeg tror dog aldrig, det var de bløde pakker i sig selv, jeg ikke kunne lide, men forhåbningen om det skravl, jeg havde regnet med at finde deri. Det ændrede sig dog efter denne pakke, hvor jeg indså at bløde pakker kunne være så meget mere end det.

Microfiber underbukser og kvalitet

De underbukser jeg modtog, var af en speciel, men efterhånden ret udbredt stoftype kaldet microfiber. Microfiber består af polyester og elastan, som i kombination danner et utroligt blødt og behageligt materiale. Microfiber bruges derfor ikke kun til kvalitetsunderbukser, men også håndklæder, klude og lignende hjemmeudstyr. 

Udover microfiber boxershorts bløde kvalitet, har de også flere positiver end bare behagelighed. De er blandt andet super praktiske i vask, hvor de ikke behøves megen varme og helt undgår tørretumbleren, grundet deres fugttransporterende værdier. Til forskel fra normale bomuldsunderbukser holder microfiber boxershorts også formen langt bedre. De kryber derfor ikke op i sprækker og irritere ikke igennem dagen. 

Alt dette gør samlet Microfiber til det førende kvalitetsmateriale indenfor undertøjsbranchen, og det kan derfor kun anbefales.

Anderles designs og Freegun

Freegun er en af de førende mærker indenfor microfiber boxershorts. Deres kvalitet er fænomenal, og produkterne efterspørges nu langt ud over Frankrigs grænser, hvor mærkedet startede. Det er dog ikke kun Freeguns fantastiske kvalitet, der har skubbet dem, men også deres specielle designs, der ikke kan måles op med nogen andre steder. De laver nemlig underbukser med billeder fra populære film, serier og fænomener, der giver deres underbukser noget ekstra personlighed, som mange andre mærker ofte kan mangle. Her er der blandt andet underbukser med alt lige fra Star Wars til Marvel og Svampebob, alle med super fede og unikke designs.

Underbukserne er derfor også perfekte som en lidt sjov julegave til alle personer, der nyder gode film og serier. En lidt sjov gave der i længden vil overraske modtageren over den kvalitet boxershorts virkelig kan have!