Rasmus Færge Sebastian Grøndal Tobias Gull Brandt

Sebastian Grøndal

For lidt over et års tids siden prøvede jeg mit første par microfiber underbukser fra Freegun. Før dette havde jeg aldrig før hørt om eller oplevet, at underbukser faktisk kan være mere end det gamle bomuld, vi alle er vant til. De slags underbukser der aldrig holder formen, kryber op i diverse sprækker og ikke kan vende sig af med fugt. Og overrasket var jeg, for alle de problemer kunne microfiber stoftypen håndtere. Beslutningen var derfor klar, da jeg valgte aldrig at købe andet end microfiber herre undertøj igen.

Freegun er selvfølgelig ikke de første, der er kommet på den smarte stoftype til Boxershorts og Boxerbriefs. Firmaer som f.eks. Björn Borg, Calvin Klein og Hugo Boss leverer den samme gode kvalitet i lignende undertøj. Så hvordan skiller vi os ud? Vi er så heldige, at FreeGun underbukserne kommer i masser af fede designs såsom Star Wars og andre licenserede spil/film, men også til deres egne fede designs og simple Tights. Dog mener jeg ikke det er der, hvor vi har spillet vores Ace, men på prisen.

Det er nemlig vores topprioritet ikke bare at tilbyde de bedste underbukser, men også at gøre det til en pris, som passer ind i et hverdagsbudget. Vores kvalitet er vigtig, men bør ikke komme på bekostning af varens pris og tilgængelighed. Vi vil nemlig gerne give alle muligheden for at opleve hvad underbukser kan være, når kvaliteten bliver sat i højere prioritet.

Freegun er defor ikke bare et produkt, men et mål. At fjerne alle bekymringer fra kvalitet og pris, så du kan have mere tid til alt det vigtige. Om det er familie, venner eller ambitiøse mål, så mener vi ved Would Be, at du skal have magten over lige præcis det. At bruge din tid hvor du vil, og med hvem du vil. Det er hvad vi ser som fremtiden for undertøj.

Derfor startede jeg Would Be. Fordi jeg brænder for at forbedre dine muligheder og valg. 

Rasmus Færge

Hvorfor Freegun og Wouldbe.dk

Første gang jeg bevidst købte et par underbukser, fordi jeg ville have bedre kvalitet var i år 2000. Der havde jeg lige opdaget at JBS havde lavet nogle nye smarte Boxershorts, i et fedt mønster, på microfiber. Jeg gav 200kr for dem og kan huske at jeg tænkte, at det er mange penge, men at de var fede nok af udseende til at jeg ville købe dem. Det var i mange år de bedste par boxershorts jeg havde. De var vildt behagelige at have på, bløde som silke, elastiske i stoffet og med en form der holdte hele dagen. Derudover så tørrer de meget hurtigt og transportere sved væk super effektivt.

Jeg besluttede mig ret hurtigt for at jeg kun ville have underbukser i microfiber, og gik på jagt efter flere. Men 200 kr pr par, på en SU er mange penge. Jeg undersøgte markedet og fandt ud af, at de fleste større mærker var begyndt at lave microfiber Boxerbriefs, som jeg fandt ud af de tætsiddende underbukser, med lidt benlængte blev kaldt på engelsk. Jeg prøvede mærker som Bjorn Borg, Bruno Banani, Claudio, Calvin Klein, Hugo Boss, Marathon, Resteröds, Marathon og Armani, Tiger of Sweden, Diesel og Levis. Mange af dem havde lige så gode Microfiber Boxerbriefs, som JBS, men jeg syntes absolut at JBS havde det fedeste design. Derfor skiftede jeg lige så langsomt min garderobe ud med JBS’ Microfiber Herre underbukser.

Tiden gik og hver gang jeg skulle have nye underbukser, tænkte jeg, ’det er dælme dyrt’. For et par år siden fik jeg nok og gik på jagt efter et alternativ. Der fandt jeg et fransk mærke ved navn Freegun. De havde fede designs, billige priser, og da de første par ankom fra Frankig, var jeg solgt. De var endnu bedre end JBS’. Jeg søgte de danske webshops igennem, men fandt ingen lokale sælgere af  Freeguns Boxerbriefs. Derfor tog jeg sagen i egen hånd, kontaktede Freegun, og fik en aftale i hus om at købe produkter af dem til videresalg. Jeg fik 2 venner med på ideen, vi startede et ApS, og her er vi så nu. Vi har en webshop, som tilbyder det ypperligste inden for Herre undertøj og vores mål er at sælge de bedste produkter, til den bedste pris, men også at yde den bedste service på markedet.

Tobias Gull Brandt

Jeg studerer Psykologi på Syddansk Universitet og jeg er medejer af The Would Be Company ApS.

Som person er jeg glad for mange ting, faktisk så mange ting, at det ville være nemmere at nævne alt jeg ikke kan li. Jeg ser tit efter nye veje i mit liv, udfordringer og andre perspektiver. Men en ting jeg aldrig havde regnet med var sælger af Freegun underbukser. Det selvfølgelig ikke det eneste jeg laver her, men det er det jeg fortæller folk, når de spørger mig, hvad jeg laver på Wouldbe.dk

Da min ven Rasmus Færge præsenterede Freeguns microfiber boxers for mig, var jeg skeptisk, jeg har altid brugt de mere traditionelle mærker, Björn Borg, CR7, JBS etc. Underbukser i andet stof end bomuld bragte mig tanker om kløen, kradsende, irriterende og løse produkter, som jeg aldrig ville støtte eller bruge. Men som forbruger står jeg fuldt bag kvaliteten af Freegun Boxershorts. Freeguns er enfed kombination af lækre microfiber boxerbriefs, og kreative og forfriskende prints. Normalt er jeg ikke meget for boxershorts, eller underbukser af alternative stoffer. Men efter at have prøvet Freeguns underbukser over en længere periode af 3-4 måneder, blev jeg vundet over. Den bløde tekstur af microfiberen, kombineret med den stramt siddende pasform af tights, skaber uovertruffen komfort. Derudover kommer Freegun boxershorts forberedt med en løsning, til det hyppigste problem andre boxershorts står over for. Freegun placerer nemlig en lap af traditionelt stof ved skridt arealet, til at absorbere uforudsete ”dryp”.

Men det bød sig et nyt spørgsmål, jeg er vel ikke tosset for at tro, at kvalitet betød pris. Det er trods alt, hvad jeg var vant til, når jeg typisk handlede mit standardpar af Björn Borg eller andre mærkeunderbukser for den sags skyld. Da jeg sammenlignede deres priser med vores egne her på Freegun boxerbriefs, blev jeg blæst tilbage af forskellen på pris af de to produkter så nær hinanden i kvalitet. På samme tid blev jeg også glad, for at jeg kan tilbyde folk et fantastisk produkt til fornuftige priser.

Da jeg startede vores firma vidste jeg intet om salg, marketing eller produkt fremstilling, men siden da har jeg lært meget, meget som jeg ønskede jeg havde vist som forbruger. Derfor står jeg inde for at lede dette firma, med et fokus på kundeetik og forbrugerbehov.