Sebastian Grøndal

For lidt over et års tids siden prøvede jeg mit første par microfiber underbukser fra Freegun. Før dette havde jeg aldrig før hørt om eller oplevet, at underbukser faktisk kan være mere end det gamle bomuld, vi alle er vant til. De slags underbukser der aldrig holder formen, kryber op i diverse sprækker og ikke kan vende sig af med fugt. Og overrasket var jeg, for alle de problemer kunne microfiber stoftypen håndtere. Beslutningen var derfor klar, da jeg valgte aldrig at købe andet end microfiber herre undertøj igen.

Freegun er selvfølgelig ikke de første, der er kommet på den smarte stoftype til Boxershorts og Boxerbriefs. Firmaer som f.eks. Björn Borg, Calvin Klein og Hugo Boss leverer den samme gode kvalitet i lignende undertøj. Så hvordan skiller vi os ud? Vi er så heldige, at FreeGun underbukserne kommer i masser af fede designs såsom Star Wars og andre licenserede spil/film, men også til deres egne fede designs og simple Tights. Dog mener jeg ikke det er der, hvor vi har spillet vores Ace, men på prisen.

Det er nemlig vores topprioritet ikke bare at tilbyde de bedste underbukser, men også at gøre det til en pris, som passer ind i et hverdagsbudget. Vores kvalitet er vigtig, men bør ikke komme på bekostning af varens pris og tilgængelighed. Vi vil nemlig gerne give alle muligheden for at opleve hvad underbukser kan være, når kvaliteten bliver sat i højere prioritet.

Freegun er defor ikke bare et produkt, men et mål. At fjerne alle bekymringer fra kvalitet og pris, så du kan have mere tid til alt det vigtige. Om det er familie, venner eller ambitiøse mål, så mener vi ved Would Be, at du skal have magten over lige præcis det. At bruge din tid hvor du vil, og med hvem du vil. Det er hvad vi ser som fremtiden for undertøj.

Derfor startede jeg Would Be. Fordi jeg brænder for at forbedre dine muligheder og valg.