Recycled


Hvad er Freegun Recycled?

Freegun står nu foran for bæredygtigheden med de nye Freegun Recycled boxer shorts. Her er 73% af materialet genbrugt, og certificeret af Ecocert Greenlife i forehold til standarten fra GRS, som kan ses på https://www.ecocert.com/en/home. I denne kollektion bliver du taget gennem hele verden, med alt fra den kinesiske mur til pyramiderne i Giza, og Mount Fuji i Japan til Maya ruineringerne i Mexico og meget mere. Som en ekstra bonus bliver 1% af producentens fortjeneste sendt direkte til et godt formål for en bæredygtig fremtid.

Hvad er materialet?

Disse boxershorts er lavet af 92% polyester og 8% Elastan. Så tænker du måske, hvorfor dog gå i underbukser lavet af det, som mine plastikposer er lavet af? Og der er svaret ret simpelt, fordi det virker. Åndbarheden er fantastisk og det kryber ikke op bag i, så du kan fokusere på det, der er vigtigt i livet, så som arbejde, lektier og slappe af i sine Freegun boxershorts.
Fordi underbukserne er lavet af mikrofiber, har de det bedst, hvis de kun får 30 oC i vaskemaskinen. Denne lave temperatur er ikke noget problem, så længe det rigtige opvaskemiddel bliver brugt.

WouldBe

Her hos WouldBe tilbyder vi et hav af forskellige boxershorts, til mænd, fra Freegun, så som plain, sport og print med stormtroopers, gummiænder og meget mere. I Freegun er der derfor altid noget, til dig som fortrækker det diskrete eller spragede. 

Freegun

Freegun er et fransk mærke, som har stor succes i hele Frankrig. Her er de kendt for deres fantastiske kvalitet med priser, der giver mening. Freegun har fået licenser til at kunne lave underbukser med motiver fra både, Starwars, Marve, DC og Pokémon. Yderligere har de også originale motiver med smileys, gummiænder og andre spragede motiver. Hvis det spragede dog ikke er til dig, tilbyder Freegun også mere diskrete designs med færre farver.