Black Friday Boxershorts


Would Be Black Friday Boxershorts

Efter den amerikanske tradition afholder vi også Black Friday her på Would be, og har derfor lavet en helt del fordelagtige tilbud på vores microfiber boxershorts, som alle og enhver kan tage fordel af. For vi trækker os ind i sæsonen, hvor det handler om at give, og vores Black Friday tilbud, på boxershorts, handler derfor om at give lidt ekstra for mindre penge. Gør derfor også klar til jul med nogle gode julegaver til familie, venner og elskede fra vores Black Friday tilbud.

Kvalitets Undertøj

Det er Black Friday og Would Be har underbukser til næsten ingen ting. Det betyder dog stadig ikke at kvaliteten er gået på kompromis, da den forholder sig suveræn året rundt. Dette skyldes underbuksernes formidable stofmateriale, Microfiber, som har en hel række unikke evner, der trækker dem over de gængse bomuldsunderbukser. De er blandt andet, super bløde, fugttransporterende og har en holdende pasform, der ikke trækker op i sprækker. De er derudover ikke bare behagelige at have på, men også langt længere holdbar end normale bomuldsunderbukser. De er derfor også en god investering, da de ofte holder op til 3-5 år pr. par.

Man kan derfor sige, at det er ret svært at tage fejl med microfiber boxershorts, da hvert et par betaler sin pris hjem i kvalitet og holdbarhed. Nu har du bare chancen for at få dem endnu billigere med et suverænt Black Friday Tilbud!

Freegun Boxershorts

Freegun er et fransk mærke kendt for deres fantastiske kvalitetstøj, samt det budskab tøjet og navnet giver. Freegun, at være fri i sind og vilje, viser hvordan man skal vælge sin egen vej, og have det godt i sig selv, lige meget hvor hård modstanden er. Det er den befriende følelse et par af deres microfiber underbukser giver, og symbolikken passer derfor perfekt.

Udover deres normale- og sportskollektioner producerer Freegun også boxershorts med motiver og licenserede billeder, som giver en helt anden unikhed over deres boxershorts. For ikke nok med at kvaliteten er i top, så kan man også få et par underbukser med lidt mere personlighed end sort og hvid. Man kan blandt andet få underbukser med Star Wars, Marvel, DC og diverse andet på, som egentlig er overraskende fede. Jeg går personligt i flere underbukser med billeder på, og jeg synes at det giver lidt ekstra klasse, som man ofte kan more sig lidt over, når man tager dem på om morgenen.